IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Laatste onderwerpen
» Babbelhoekje
za jul 29, 2017 2:30 am van Shade

» meets me! {Shade}
zo nov 04, 2012 12:33 pm van Frozen

» rocks like fire{open}
wo sep 05, 2012 3:50 pm van Shade

» wildrose
ma sep 03, 2012 2:09 pm van wildrose

» War from a love
zo jul 01, 2012 2:33 pm van Shade

» I will join! I am evil! [Venge]
za jun 30, 2012 3:31 pm van Venge

» Wie ben jij op WS?
do jun 28, 2012 4:25 pm van Shade

» Wat moet ik hier toch doen...
wo jun 27, 2012 10:27 pm van Wame

» New here
ma jun 25, 2012 12:04 pm van Wolge Darus

Belangrijke Topics
RULES
> Rules of the Forum

FAMILLY
> Shadow of the Dream [Venge]
> Eye of Horus [Liway]

RPG INFORMATION
> Rules of the RPG!

POSTSHEET
> PostSheet Maken
Het Team
Admins
> Kaina
> Aqua
> Venge
Moderators
> Amarath
> Vulcana
> Zorro

Deel | 
 

 wildrose

Ga naar beneden 
AuteurBericht
wildrose

avatar

Posts : 4

Animal Profile
Leeftijd: jongvolwassen
Partner: geen
Kracht:

BerichtOnderwerp: wildrose   ma sep 03, 2012 2:09 pm

naam:wildrose

ras:kitsune (vos)

leeftijd: jongvolwassen

familie: onbekend, maar ze neemt aan dat ze dood zijn

persoonlijkheid: ze vertrouwt absoluut niemand. ze is het liefst alleen dus als er iemand in de buurt is zal ze eerder weg gaan dan praten of vechten. ze is heel naïef en weet niet veel over de wereld en hoe je om moet gaan met anderen. ze is niet heel sterk, maar ondanks haar wereldvreemdheid is ze wel heel slim, ze heeft altijd een plan klaar om ergens weg te komen. één ding waar ze bang voor is is om opgesloten te zijn, ze kan er niet tegen om tussen vier muren te zitten, laat staan in een klein hokje.

geschiedenis: Toen ze jong was werd ze meegenomen door een jager die haar als huisdier gaf aan zijn dochter. die wist natuurlijk niet hoe ze voor haar moest zorgen en ze haar soort zijn geen goede huisdieren, maar omdat ze zo jong was wist ze niet beter en bleef ze bij het meisje. Ze werd behandeld als een normaal dier terwijl ze slim was. Er werd dus ook niet van haar verwacht dat ze ooit zou praten dus dat heeft ze daar nooit geleerd, hierdoor heeft ze nog steeds soms problemen om uit haar woorden te komen. Op een dag besloot de vader van het meisje, de jager die haar had gevonden dat ze geen normaal dier was omdat ze bleef groeien en werd ze uit het huis gezet. Daarna werd ze geholpen door andere dieren die haar leerden praten. maar de stress van de plotselinge vrijheid kon ze niet goed aan dus ze rende weg, tijdens het wegrennen en rondzwerven werd ze vaak aangevallen door andere slechtere dieren die gebruik maakten van haar naïviteit, hierdoor vertrouwt ze niemand meer. Alleen zwerft ze nu, drie jaar na dat het meisje haar weg deed door het bos en de vlaktes, zonder doel en zonder te weten wie of wat ze eigenlijk is.

overige informatie: Als kitsunes ouder worden en meer ervaring opdoen krijgen ze meerdere staarten, het hoogste aantal dat een kan hebben is negen. Op wildrose's leeftijd zou ze al twee staarten kunnen hebben, maar omdat ze het grootste gedeelte van haar leeftijd in het huis opgesloten zat heeft ze nog niet genoeg levenservaring.

uiterlijk: Ze is een grote grijze vos, haar poten zijn iets langer dan die van een normale vos maar verder ziet ze er hetzelfde uit. Door haar grijze vacht word vaak gedacht dat ze ouders is dan ze eigenlijk is.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
wildrose
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MagicAnimalz :: Off-RPG :: Voorstellen :: Dieren-
Ga naar: