IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Laatste onderwerpen
» Babbelhoekje
za jul 29, 2017 2:30 am van Shade

» meets me! {Shade}
zo nov 04, 2012 12:33 pm van Frozen

» rocks like fire{open}
wo sep 05, 2012 3:50 pm van Shade

» wildrose
ma sep 03, 2012 2:09 pm van wildrose

» War from a love
zo jul 01, 2012 2:33 pm van Shade

» I will join! I am evil! [Venge]
za jun 30, 2012 3:31 pm van Venge

» Wie ben jij op WS?
do jun 28, 2012 4:25 pm van Shade

» Wat moet ik hier toch doen...
wo jun 27, 2012 10:27 pm van Wame

» New here
ma jun 25, 2012 12:04 pm van Wolge Darus

Belangrijke Topics
RULES
> Rules of the Forum

FAMILLY
> Shadow of the Dream [Venge]
> Eye of Horus [Liway]

RPG INFORMATION
> Rules of the RPG!

POSTSHEET
> PostSheet Maken
Het Team
Admins
> Kaina
> Aqua
> Venge
Moderators
> Amarath
> Vulcana
> Zorro

Deel | 
 

 I am... Etsuko! :D{Razze}

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Etsuko(悦子)

avatar

Posts : 9

Animal Profile
Leeftijd: 1 Jaar{12 in mensenjaren}
Partner: -
Kracht:

BerichtOnderwerp: I am... Etsuko! :D{Razze}   do maa 01, 2012 11:30 pm

Een rustig gebied dat aan de grens van MA lag leek rustig, maar er was nervositeit. Alle zwakke, jonge, oude dieren waren weg, en enkel de sterke dieren stonden gespannen naar voren te kijken. Een grote Lynx met blauwe ogen stond voorop, en riep luid het aanvalssein uit. Alle wezens schoten zonder genade naar voren, richting een groot wezen. Zeker 10 maal zo groot als de Lynx. Het wezen was een witte wolf met gele ogen en rode tekens verspreid over zijn lichaam. Een vlam omringde een deksel dat boven de rug van de wolf zweefde, en het wezen had kleine vleugels aan de elle bogen van zijn poten. Het was. Okami. Een grote tyfoon schoot de Lynx weg, richting Okami, die direct terug sloeg.
Op dezelfde moment klonk er een zacht piepje van een pup, een pasgeboren nog wel. Op zijn kale buikje zat dezelfde teken als wat Okami had. Sindsdien werd de pup als de 'Okami-sterfeling' gezien. Hij werd gehaat, en wanneer hij langsliep, dacht de wezens direct over de verassing dat hij nog niet dood was. De 'Okami-sterfeling'genaamd 'Etsuko'had dit proberen te negeren. Hij wist niks over zijn ouders, en had zelf moeten leven. Dat was zijn verhaal..


Een witte pup met lichtbruine vlekken, en met goggles op, rende weg, terwijl zijn tong uit zijn bek viel en zijn ogen groot waren. Hij was te laat! Nee, nee, nee! Behendig probeerde hij wat boomstammen te ontwijken, maar toen hij meende ze allemaal gepasseerd te hebben, klonk er een luide 'paf'. Etsuko glimlachte vaagjes, terwijl er zich een bult op zijn voorhoofd verscheen. Tja, die zag hij inderdaad niet. Maar.. Hij kwam te laat! Snel schoot hij overeind en rende verder, terwijl hij op zijn lip beet. Shit, shit, shit... Hij kwam te laat door.... Die brulaap die per se vannacht moest gaan zitten brullen! Direct snoof hij luid en leek er stoom uit zijn oren te komen. Hij zou die aap krijgen of. Paf! Weer kwam er een bult op zijn kop, terwijl hij luid snoof. Concentreren. Hij kwam weer overeind, en kwam toen op een open veld aan. Hij nam een paar stappen en een zelfverzekerde grijns verscheen op zijn gezicht, terwijl de zon op hem scheen. "'Yeah! Ik ben niet te laat!" Zei Etsuko vrolijk, en danste kort met zijn 4 poten, totdat hij verderop zijn roedel zag vertrekken. "Wacht! Vergeet mij niet!" Riep Etsuko angstig uit en rende snel achter ze aan, maar weer kwam hij tegen een boom aan, en zag hij zijn oude roedelleden tussen de struiken vertrekken.
1 Blauwe wolf keek nog om; Sasuke. 'Pff.. Loser' Zei hij minachtend en verdween. Etsuko bleef even stil, waarna hij luid gromde, en zijn poot hief. "Hoge piepertje!! Denk jij het beter te kunnen?! " De blauwe wolf verscheen nog een laatste maal. 'Ja, ik bots tenslotte niet tegen bomen aan.' Etsuko wilde wat zeggen, maar zijn blik ging naar de grond. Ma-Maar.? Sasuke verdween. Even keek hij op hoe het roedel verdween in de schaduwen van het naaldbos. Etsuko liep het veld weer op, en dacht na. Hij moest het roedel achter zich laten. Hij moest met die Razze spreken. Zelf had hij tenslotte hiervoor gekozen. Een luide huil liet hij klinken, terwijl zijn ogen begonnen te glinsteren aan de gedachte dat hij gespierd was en beter was dan Sasuke. Een grote grijns verscheen, terwijl hij zijn poten tegen elkaar wreef. Inderdaad. Hier was Etsuko!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I am... Etsuko! :D{Razze}
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MagicAnimalz :: Fuyu :: Tsumetai Tundra-
Ga naar: