IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Laatste onderwerpen
» Babbelhoekje
za jul 29, 2017 2:30 am van Shade

» meets me! {Shade}
zo nov 04, 2012 12:33 pm van Frozen

» rocks like fire{open}
wo sep 05, 2012 3:50 pm van Shade

» wildrose
ma sep 03, 2012 2:09 pm van wildrose

» War from a love
zo jul 01, 2012 2:33 pm van Shade

» I will join! I am evil! [Venge]
za jun 30, 2012 3:31 pm van Venge

» Wie ben jij op WS?
do jun 28, 2012 4:25 pm van Shade

» Wat moet ik hier toch doen...
wo jun 27, 2012 10:27 pm van Wame

» New here
ma jun 25, 2012 12:04 pm van Wolge Darus

Belangrijke Topics
RULES
> Rules of the Forum

FAMILLY
> Shadow of the Dream [Venge]
> Eye of Horus [Liway]

RPG INFORMATION
> Rules of the RPG!

POSTSHEET
> PostSheet Maken
Het Team
Admins
> Kaina
> Aqua
> Venge
Moderators
> Amarath
> Vulcana
> Zorro

Deel | 
 

 The orange shadow

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Aqua
Administrator
avatar

Posts : 572

Animal Profile
Leeftijd: 4 Jaar.
Partner: ..Never..will be a thing called 'love'in my life..
Kracht:

BerichtOnderwerp: Re: The orange shadow   ma maa 26, 2012 9:57 pm

{Een slechte post *zucht*
Het spijt me, maar ik heb het best druk Wink }

Ging Shadow nog eens wat vragen of..? De tijd tikte door. Aqua slikte, terwijl ze in de verte de tornado in kracht zag toenemen. De wind begon al sterk aan haar vacht te trekken, maar ze bood enige weerstand. Haar klauwen boordden zich in de aarde. De kiezeltjes op de grond werden al meegesleurd en de snorharen van Aqua begonnen wat af te buigen richting de tornado. Dit was fout! Ze hadden hun tijd besteed aan...Niks! Aqua mopperde wat, maar wist dat het geen zin meer had. 'Ik denk dat we ergens anders moeten gaan zitten.'Had Shadow gezegd. Het duurde even, voordat Aqua weer naar Shadow keek. "Oh ja , joh? Echt..?" Snoof Aqua nep verbaast en knipperde even met haar ogen, waarna er weer een serieuze uitdrukking was te zien op haar snoet. In haar ogen weerkaatsten de kleuren van de tornado. Ga je mee?' Een zucht ontsnapte haar bek. Shadow zag deze situatie heel anders dan zij dit zag. Shadow meende een grote, grijze tornado gezien die alles op zijn pad verwoest, oftewel gewoonweg vluchten. Dat zag elke 'prooi', maar Aqua zag er iets anders in. De tornado was net een zeldzame,sterke tegenstander die dacht andere wezens bang te maken met zijn kracht, maar zwak was qua inhoud. Zo was de inzicht van een 'roofdier'. Dit was juist een buitenkansje. Ook was het haar doel om MA te beschermen, en als ze zou vluchten dan zou MA vernietigd worden. Er zouden heel wat wezens sterven die in haar geloofden en dan was ze gevallen als beschermster. Als ze streed en stierf voor MA, zou ze herdacht blijven. Dat maakte de situatie anders.
De pootstappen die Shadow maakte, kon Aqua overduidelijk horen, buiten het uitstekende geruis van de tornado. Aqua's ogen begonnen een blauwe licht te vormen, terwijl ze met een zwaardere stem; [b"Schuil, Shadow!"[/b] zei. Shadow moest schuilen. Dit werd gevaarlijk, en ze wilde niet dat zelfs 1 wezen stierf. Het was zo troublesome. Alsnog moest ze het doen!
De tornado had inmiddels bijna hun plek bereikt, dus kwam Aqua moeizaam overeind, met haar blik op de tornado gevestigd. Ze had al een idee wat ze zou doen. Een grote stuk van een boom werd richting haar geworpen, en op tijd schoot ze weg en landde ze stroefjes op de grond, met haar klauwen in de grond geboord. In een stevige beweging draaide ze haar kop naar de tornado, en begon er zich een blauwe kleur rond haar lichaam te vormen. Ze had die vreemde kracht nodig. Een beetje was genoeg.

In haar onderbewustzijn, zag ze een zeer grote hek met een bordje erop waar 'Sealed'op stond. Ze kneep haar ogen tot spleetjes, terwijl ze de tralies naderde. Toen haar poot, bijna de tralies had aangeraakt, klonk er een luide brul, waardoor Aqua stevig naar achteren schoot en zag dat haar poten ineens verbandloos waren. Een grote gele oog verscheen, die recht naar Aqua keek. Kort snauwde ze wat, waarna ze ineens werd omhuld met blauwe chakra/aura-achtige energie. Was dit de energie van..dat? Het wezen in de kooi grijnsde en zijn vlijmscherpe tanden werden zichtbaar. Hij had op haar gewacht, dat kon ze direct weten. Vreemd. Inmiddels dompelde de blauwe chakra haar onder.

Haar lichaam werd inmiddels omhuld door blauwe chakra en haar ogen waren pupilloos geworden. Weer een boom kwam op haar af, waarna ze uithaalde met haar poot en de boom door midden brak. Op haar pootjes kwam ze weer op de grond terecht. Verbaast om over die krachten te zijn, had ze niet. Die tornado.... Die moest ze verslaan!
Terug naar boven Ga naar beneden
Shadow

avatar

Posts : 144

Animal Profile
Leeftijd: 1,5 years
Partner: Love makes you blind and it is a curse!
Kracht:

BerichtOnderwerp: Re: The orange shadow   vr apr 06, 2012 11:17 am

Shadow zag dat Aqua weg wilde. Haar vacht begon meegesleurt te worden, en Shadow probeerde zich in de grond vast te krijgen. "Oh ja , joh? Echt..?" Snoof Aqua. Shadow rende alvast voort. "Schuil, Shadow!" Schreeuwde Aqua. Shadow wist niet of Aqua het element 'Wind' bestuurde, maar anders werd ze meegevoerd door de enorme kracht van de tornado. Shadow rende met volle vaart naar een groot hol, daar rende ze naar binnen. Haar ogen lichtte op in het donker, ze zag niks. De kracht van de tornado kon hier zoiezo niet komen. Toch voelde Shadow een enorme zuigkracht. Ze probeerde haar nagels in de grond te zetten maar het was steen waar ze op stond. Met een enorme klap botste ze tegen de muur van de grot, dicht bij de ingang. Met een enorme zuigkracht werd ze langzaam verschoven, ze kon niks meer doen. Er zat een wond in haar rug die kleine bloeddruppeltjes verspreidde. Shadow werd meegesleurd door de ingang.. Ze zette haar nagels in de grond, de bloeddrupeltjes werden uit haar rug getrokken naar de tornado. Shadow begon te schreeuwen. "Aqua! Ik wil niet dood!" Schreeuwde Shadow. Haar kracht was sterk, maar haar kracht ko neen tornado echt niet aan. Haar klauwen werden al meegetrokken, sporen kwamen in de grond, maar toch hield ze het vol. "Aqua!"

_________________


thanx Bo!! Dit verdiend zeker wel een klikje!:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The orange shadow
Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MagicAnimalz :: Shizen :: Shizen Heuvel-
Ga naar: